Intelligent IT er når kunden og udvikleren er enige om, hvordan løsningen skal se ud. Viden og sparring ser vi som essentielle elementer i alle vores udviklingsprocesser.    

Forretningen

IT Minds leverer en bred vifte af IT-løsninger, herunder udvikling af webapplikationer, databaseløsninger, integrationsarbejde og mobilapplikationer. Vores medarbejdersammensætning gør, at vi i høj grad kan levere kvalitetsbevidste løsninger på baggrund af vores medarbejderes opdaterede viden inden for deres kompetenceområder.

Vi løser både større og mindre opgaver, hvor vi blandt andet varetager projektet fra konceptudvikling til overlevering af den færdige løsning. Vi ved at viden er den vigtigste byggesten i ethvert IT-projekt, og derfor sammensætter vi teams specifikt til den enkelte opgave for derved at skabe det bedste resultat.

projektforretningen

Det tætte samarbejde mellem vores medarbejdere og kunder bidrager til sparring, vidensdeling og erfaringsudveksling gennem hele projektet. Derfor vil løsningen hele tiden blive udfordret fra forskellige vinkler, hvilket i sidste ende øger kvaliteten af den endelige løsning.

Sourcing

Savner I et frisk pust i teamet, et ungt øje på et problem eller mangler I bare en ekstra hånd til projektet? Vi leverer dygtige konsulenter til projekter, der kan indgå i et allerede etableret team af udviklere. Vores konsulenter brænder for deres arbejde, og kan derfor komme med friske og opdaterede indspark til projekter i både større og mindre virksomheders IT- eller udviklingsafdelinger. Denne løsning er meget fleksibel, da mange projekter kun kræver ekstra ressourcer i en given periode, hvilket i sidste ende vil reducere kapacitetsomkostningerne på projektet.

En konsulent fra IT Minds kan derfor bidrage til en bestemt del af projektet i en ønsket periode. Vores tætte kontakt til universiteterne og institutterne i hele Danmark gør, at vi kan finde dygtige udviklere til de fleste typer af sprog og teknologier, for derved at skabe det perfekte match til projektet.  

 

 

Intelligent IT

Siden 2010 har vi arbejdet med optimering og digitalisering af arbejdsgange og processer i en lang række større og mindre virksomheder. Den værdifulde indsigt i mange forskellige branchespecifikke processer og organisationer giver os en bred forståelse for digitale udfordringer - og ikke mindst hvordan de kan løses. Derfor har vores konsulenter sideløbende med deres studier udviklet kompetencer indenfor mange områder og teknologier, hvilket gør dem i stand til at levere løsninger af høj kvalitet i tæt samarbejde og dialog med kunden.

Vi arbejder hver dag efter at lave intelligent IT. Det vil sige, at vi hele tiden stræber efter at finde den optimale teknologi til at optimere arbejdsgange eller processer hos vores kunder. Vores medarbejdere bevæger sig indenfor mange forskellige kompetenceområder: webapplikationer, mobilapplikationer, databaser og integrationer mv.

Dét har vi blandt andet lavet

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".Nogle af vores samarbejdspartnere