“Jeg havde brug for en konsulent til et større projekt inden for banksektoren, som havde stærke kompetencer indenfor bl.a. VBA og Java. IT Minds fandt hurtigt den rette mand, som blev tilnyttet projektet on-site i ca. 5 måneder til stor tilfredshed for alle involverede. Anders var yderst fleksibel, professionel og ydede på langt højere niveau, end man umiddelbart ville forvente af en studerende. Jeg forventer klart at gøre brug af IT Minds i flere projekter fremadrettet.”

Lasse Flink, Director, Tieto
 

Tieto havde, i forbindelse med VBA-udvikling til et større projekt for en af Danmarks største banker, brug for en ekstra ressource til datamodellering.

Baggrunden

Tieto er en international IT-servicevirksomhed, der leverer IT, forskning og udvikling samt konsulentydelser til forskelligartede virksomheder. Tieto er med sine ca. 18.000 eksperter blandt de førende IT-firmaer i Nordeuropa samt førende leverandører globalt inden for udvalgte segmenter. Tieto havde, i forbindelse med VBA-udvikling til et større projekt for en af Danmarks største banker, brug for en ekstra ressource til datamodellering.

Udfordringer

For mange IT-virksomheder ligger der en stor udfordring i at koordinere medarbejdersammensætningen i forbindelse med de forskellige projekter, virksomheden løbende har. Specielt synes problemet aktuelt i udarbejdelsen af perifere og ofte tidskrævende opgaver, hvor standarden er altafgørende, men specialkompetencer mere overflødige. Denne udfordring stod Tieto ligeledes overfor i forbindelse med en VBA-udviklingsopgave for en af virksomhedens store kunder. Skulle Tieto ansætte en medarbejder, de muligvis var nødsaget til at afskedige et halvt år efter, skulle virksomheden outsource opgaverne til eksempelvis Indien, eller var der andre alternativer?

Løsningen

IT Minds blev løsningen på Tietos udfordring ved at stille en af sine kompetente medarbejdere til rådighed til den ønskede opgave – i den ønskede periode. Gennem denne løsning har Tieto været fritaget for at varetage rekruttering og eventuel afskedigelse. Samtidig indfrier IT Minds’ medarbejdere Tietos behov optimalt, da disse medarbejdere er under uddannelse, hvorfor de passer i balancen mellem at være kompetente uden at være for specialiserede og følgelig for omkostningsfulde til at varetage den type opgaver, Tieto manglede assistance til.

Overordnet et fyldestgørende samarbejde, der har resulteret i en god arbejdsproces for Tieto og deres kunde, således at løsningen opnås på den ønskede måde til den opsatte deadline.

Teknologi
Diverse
Kontaktperson
Jonas Vognsen (jonas@it-minds.dk)
Case type
Sourcing