Vi havde brug for at ansætte en ny konsulent til en række projekter. Her var det en stor hjælp at kunne kontakte IT Minds, da vi vidste, de ville præsentere os for en række talentfulde konsulenter, som ville kunne klare opgaven for os. Den hurtige og professionelle proces kombineret med et godt konsulentmatch gør, at der var tale om et særdeles godt samarbejde. Vi vil derfor ikke tøve med at kontakte IT Minds igen, hvis vi står i en lignende situation.

                                                                                                                   Jacob V. Schmidt, Underdirektør,           SE Cloud Factory
En cloud service

SE Cloud Factory, med hovedsæde i Esbjerg, er et datterselskab under energi- og telekoncernen (SE). SE Cloud Factory tilbyder eksisterende og nye it-leverandører at leje basis-cloud services hos SE, hvorefter SE Cloud Factory tilpasser disse til deres kunders behov.

Manglede en ny udvikler

SE Cloud Factory stod overfor at skulle rekruttere en udvikler til at vedligeholde og videreudvikle deres webservice. Denne webservice skulle efterfølgende bruges af en ekstern partner til at udarbejde et website til virksomheden. Udvikleren skulle også udarbejde en batch service til at lave backup og kørsler for fakturaudtræk, hvilket blandt andet inkluderede konvertering af informationer om kundernes køb til data. For at kunne påbegynde disse opgaver hurtigst muligt havde SE Cloud Factory brug for en konsulent, der kunne indgå i teamet med kort varsel. Derfor ønskede man at gå udenom en traditionel rekrutteringsprocess med alt, hvad det indebærer.

Fokus på det forestående arbejde

SE Cloud Factory og IT Minds blev i fællesskab hurtigt enige om, at det optimale var at lade en konsulent fra IT Minds indgå i SE Cloud Factory’s team på fuldtid. Der blev derfor tale om en fleksibel løsning, hvor SE Cloud Factory lod en konsulent blive en del af teamet for en begrænset periode. I denne periode anvendte konsulenten WCF med SOAP interface, hvilket blev kodet i C#. Dette var også tilfældet med batch servicen. Herudover blev konsulentens viden indenfor WPF, XSLT, HTML, CSS, JS, AngularJS og MVC også anvendt. Denne løsning gjorde, at SE Cloud Factory kunne fokusere på det forestående arbejde fremfor en lang og tidskrævende rekrutteringsproces.

 

Teknologi
WCF med SOAP interface, C#, WPF, XSLT, HTML, CSS, JS, AngularJS, MVC
Kontaktperson
Jonas Vognsen (jonas@it-minds.dk)
Case type
Sourcing