Vores samarbejde med IT Minds overgik vores forventninger. Vi var på daværende tidspunkt et nyt projekt og nye indenfor feltet, så vi valgte IT Minds, da det er et konsulenthus bestående af unge konsulenter med den nyeste viden. Den viden var altafgørende, da vores idé er bygget op om et helt nyt koncept og derfor krævede nytænkning. De forstod hurtigt, hvad vi ville med projektet og arbejdede meget hurtigt og effektivt. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og bruger dem stadig den dag i dag.

Asbjørn Dencker Mangs Sørensen
CEO, NGO Millionaire

 
 

IT Minds har udviklet to mobilapplikationer til henholdsvis iOS og Android samt en web applikation for NGO Millionaire, der gør det muligt at donere penge til NGOer på en helt ny måde.

Et nyt koncept 

I 2010 blev der brugt 13 milliarder kroner på reklamer. Da en ung iværksætter faldt over dette tal, poppede en tanke op i hovedet på ham - tænk på hvor mange liv en lille brøkdel af det tal kan redde. Idéen blev til virkelighed og en ny medieplatform lavet. En app, hvor brugere kan se reklamer for derved at donere penge til et selvvalgt velgørende formål. Derudover deltager brugeren i et ugentligt lotteri, hvor der er præmier på højkant. På den måde får alle parter noget ud af at deltage på platformen – både bruger, annoncør og NGO. 

Manglede front-end

Til at realisere projektet kontaktede NGO Millionaire IT Minds, da de havde behov for hjælp til at udvikle alt front-end til projektet. Det indebar front-end til to mobilapplikationer og en web applikation, hvorigennem annoncørerne skulle kunne uploade materiale til deres annonce i mobilapplikationerne.

Fra idé til virkelighed 

Til at udvikle de tre applikationer anvendte IT Minds’ konsulenter blandt andet deres viden indenfor Xcode, open source-biblioteket NineOldAndroids samt udviklingsværktøjerne NetBeans og Android Studio. Herudover er Javascript frameworket Angular JS, HTML5 og CSS brugt til at udvikle web applikationens front-end og til at opfylde NGO Millionaires behov. Den endelige løsning gør det nu muligt at donere penge til sin foretrukne NGO på en ny og anderledes måde, som er fordelagtig for alle parter.

 
Teknologi
Xcode, NineOldAndroid, NetBeans, Android Studio, Angular JS, HTML5, CSS
Kontaktperson
Jonas Vognsen (jonas@it-minds.dk)
Case type
Mobility