“Newsperience har anvendt IT Minds til nogle mindre udviklingsopgaver. De har løst opgaverne upåklageligt og været super fleksible. Det bliver ikke sidste gang, vi handler med dem.”

Ole Bach Andersen, Direktør, Newsperience
 

Newsperience har løbende, blandt andet i forbindelse med forskellige Facebook applikationer, haft brug for ekstra ressourcer til håndtering af IT-udvikling.

Newsperience rådgiver virksomheder om anvendelse af sociale medier i salg, markedsføring, kundeservice og produktudvikling overfor den pågældende virksomheds kunder. I forlængelse udvikler Newsperience softwareløsninger til understøttelse af ovenstående forretningsmæssige indsatser gennem eksempelvis avancerede Facebook sider, faneblade og applikationer.

Newsperience har løbende, eksempelvis i forbindelse med udvikling af Facebook applikationer, haft brug for ekstra ressourcer til håndtering af de forskelligartede IT-udviklingsopgaver. En ekstra ressource, hvis hensigt var at skabe råderum for, at Newsperiences egne udviklere kunne fokusere på andre specialiserede opgaver.

Newsperiences viden og kompetence indenfor virksomheders optimale udnyttelse af sociale medier som eksempelvis Facebook, LinkedIn og Twitter er stor. Tilsvarende er gældende for virksomhedens udviklingsevner – desværre er tiden ikke altid tilsvarende optimal i en travl virksomhed. Grundet denne store mængde arbejdsopgaver hos Newsperience, har virksomheden løbende haft brug for en ekstra ressource til de divergerende IT-udviklingsopgaver, hvis kvaliteter og brugervenlighed altid skal være af højeste kvalitet.

Newsperience hyrede som følge heraf IT Minds som en ekstra ressource til udvikling af en Facebook applikation med mulighed for brugerinteraktion. Grundet den store fleksibilitet og høje faglighed blandt IT Minds’ medarbejdere, er IT Minds efterfølgende blevet anvendt til udvikling af andre Facebook applikationer eksempelvis med tilhørende spil og interaktive konkurrencer.

Sammenspillet mellem Newsperience og IT Minds har således udviklet sig fra en enkeltstående opgave til et samarbejde med løbende og fleksible opgaver.

Teknologi
Facebook API, HTML, CSS, PHP
Kontaktperson
Jonas Vognsen (jonas@it-minds.dk)
Case type
Sourcing