Konsulenten fra IT Minds faldt med det samme til i teamet og havde et godt selvstændigt drive. På trods af den relativt unge alder viste konsulenten sig at være særdeles dygtig og kvalitetsbevidst. Han matchede til fulde vores krav og forventninger. Kombineret med den hurtige responstid, professionelle håndtering og et meget attraktivt prisniveau, gør det i mine øjne IT Minds til en særdeles attraktiv samarbejdspartner, som jeg bestemt ikke vil tøve med at anvende, når der fremadrettet opstår behov.

Kasper Langkilde, Head of Department,
KMD Healthcare, Danmark
 

KMD havde med kort varsel behov for en konsulent, som skulle assistere et team i videreudvikling af et eksisterende system under KMD Healthcare.

Software til det offentlige

KMD er en af Danmarks førende aktører indenfor lovbaseret software, og beskæftiger over 3000 medarbejdere spredt på fem danske lokationer. KMD udvikler og vedligeholder primært systemer for den offentlige sektor, herunder kommune, skat og a-kasser. KMD Healthcare beskæftiger sig primært med IT-systemer tilpasset sundhedssystemer og lignende. KMD havde med kort varsel brug for en konsulent til at indgå i et projekt omkring videreudvikling af en eksisterende klient under KMD Healthcare.

Udfordringer

I forbindelse med videreudvikling af systemet, oprindeligt udviklet af KMD, havde man brug for at videreudvikle og udføre fejlretning med kort varsel. Det krævede derfor en dygtig, selvstændig konsulent, som var i stand til at træde til indenfor kort tid.

Konsulentmatch

Efter at være blevet kontaktet af KMD, fremsendte IT Minds hurtigt CV på ledige konsulenter. Efter gennemgang af disse blev der lavet en aftale med en konsulent, som kunne starte i samme uge.

Konsulenten fra IT Minds indgik herefter i et team på seks udviklere. Forløbet var opbygget i sprints af 3 måneder, hvor konsulenten fra IT Minds var tilknyttet fra start til slut.

Den hurtige aftale og tilknytning af konsulenten fra IT Minds lettede og effektiviserede arbejdet i det oprindelige team hos KMD Healthcare. Dette resulterede i en løsning af høj kvalitet.

 

 

 

Teknologi
Diverse
Kontaktperson
Jonas Vognsen (jonas@it-minds.dk)
Case type
Sourcing