IT Minds har hjulpet os med at kunne tilbyde vores GTCommand Mobile til kunder med iPhone. Vi havde ikke selv mulighed for at udvikle applikationen til iOS, men IT Minds var dygtige, og vi, såvel som vores kunder, er meget tilfredse med resultatet. IT Minds’ konsulenter udviste stor fleksibilitet og imødekom de deadlines og estimater, vi i fællesskab havde sat op.

Niels Bo Theilgaard, Founder, GamesOnTrack
 

GamesOnTrack har udviklet mobilapplikationen GTCommand Mobile til Android, som fungerer som trådløs styring af controllere til kørende legetøj. Nu ønskede man en lignende løsning på iOS platformen.

Baggrund

GamesOnTrack designer og udvikler programmer til PC, hvorfra man via netværk kan kontrollere og måle på kørende legetøj, herunder modeltog, biler, lastvogne, robotter eller Lego.

For at imødese den store udvikling på det mobile marked udviklede GamesOnTrack en mobilapplikation til Android, hvorfra man trådløst kunne styre controllere via netværk.

Udfordringen

Hos GamesOnTrack havde man ikke kompetencer indenfor iOS platformen. Derfor havde man brug for en ressource, som kunne assistere på udviklingen af den nuværende Android-baserede GTCommand Mobile til iOS.

Projektet og udviklingen af applikationen skulle foregå hurtigt og effektivt, idet GamesOnTrack mødte stor efterspørgsel fra markedet, hvilket gjorde det nødvendigt at arbejde op mod tætte deadlines og imødekomme forudsatte estimater for projektet.

Løsningen

GamesOnTrack gav IT Minds adgang til kildekoden til den oprindelige Android applikation. IT Minds’ konsulenter tilpassede herefter det nuværende design og funktionalitet nativt til Apple’s iOS platform. Den endelige løsning giver GamesOnTracks kunder med Apple iPhone mulighed for at kontrollere og lave målinger på deres kørende legetøj. Funktionerne i applikationen omfatter blandt andet ruteplanlægning, grafisk fremstilling af data, sporskifte og meget mere.  

Løsningen har betydet, at GamesOnTrack kan tilbyde den mobile service til en større del af deres kunder via GTCommand Mobile til iPhone, som gratis kan hentes fra Apple App Store.

 
Teknologi
Objective C til iOS
Kontaktperson
Jonas Vognsen (jonas@it-minds.dk)
Case type
Mobility