IT Minds er med til at udvikle en applikation, der skal optimere arbejdsprocessen for medarbejderne i Ældre- og Handicapforvaltningen i Odense Kommune.
 

Der bor ca. 200.000 borgere i Odense Kommune. Hver dag modtager mange af byens ældre og borgere med handicap hjælp og støtte til at mestre hverdagen fra medarbejderne i Ældre- og Handicapforvaltningen. Indsatserne i borgernes forløb planlægges og dokumenteres i nogle fagsystemer.

Borgeren skal være i fokus

Tiden sammen med borgeren er den vigtigste, så derfor skal det være nemt for medarbejderne at koordinere indsatserne med kollegaerne og dokumentere de nødvendige oplysninger. Ældre- og Handicapforvaltningen har flere fagsystemer, som er opdelt i moduler til de forskellige fag- grupper.

Supplement til eksisterende

fagsystemer

Ældre- og Handicapforvaltningen er i gang med at udvikle en applikation som et supplement til fagsystemerne, hvor det er muligt at lave fælles dokumentation og skabe et overblik over de indsatser, der bliver leveret hos borgeren.
IT Minds hjælper Odense Kommune med at udvikle den nye overskuelige løsning i et responsivt design, som kan tilgås ude ved borgeren fra både mobil og tablet. På denne måde bliver det nemmere for borgeren at indgå som ligeværdig samarbejdspartner i sit forløb.

Med den nye løsning skal det være muligt at arbejde mere systematisk med effektmåling og vurdere på, om nogle indsatser virker bedre end andre. Konsulenterne fra IT Minds anvender deres kompetencer indenfor agil udvikling og Scrum. Applikation bliver bygget i ASP.NET MVC4 og har en MSSQL database. Ligeledes har de brugt Javascript og MVVM framework til løsningen.

Teknologi
ASP.NET MVC4, MSSQL, JavaScrips, MVVM Framework
Kontaktperson
Jonas Vognsen (jonas@it-minds.dk)
Case type
Digitalisering