Vi har gennem en længere periode benyttet os af konsulenter fra IT Minds som et supplement til vores egne softwareudviklere. Deres konsulenter er ekstremt kompetente og de bidrager med en fleksibilitet og ny viden, som supplerer vores eksisterende team perfekt. Hele processen har været nem og hurtig og vi er meget tilfredse med hvordan IT Minds’ konsulenter bidrager positivt til vores resultater og løsninger. Derfor vil vi også i fremtiden anvende IT Minds som Preferred Partner på vores softwareudvikling.

Lars Peter Ilsø Larsen,

Teknisk direktør / CTO

 
DukaPC har i IT Minds fundet deres fremtidige partner på projekter, hvor der er brug for ekstra ressourcer

 

DukaPC har i dag omkring 40 medarbejdere ansat. DukaPC har en vision om at gøre brugen af computere enkelt for alle aldersgrupper. Dermed ønsker de at gøre det enklere for ældre at anvende en computer, gå på internettet, sende e-mails osv. De vil gøre selv den mindst tekniske person i stand til at anvende en computer. Konceptet er udviklet i samarbejde med Ældre Sagen og DukaPC har vundet flere priser for deres computere som sænker barrieren mellem ældre og teknik.

Brug for ekstra ressourcer

DukaPC’s produkter og services videreudvikles løbende for hele tiden at have det bedste produkt og tilfredse brugere. På grund af denne løbende udvikling af produktet, varierer behovet for arbejdskraft og ressourcer også en del. I perioder kan deres egne IT udviklere have for travlt til at følge med og nå deadlines, og de har derfor brug for en ekstra hånd. Samarbejdet med IT Minds løser dette problem ved at give adgang til en fleksibel ressource som sparer DukaPC for en del kapacitetsomkostninger. IT Minds’ konsulenter er desuden meget kompetente og passionerede udviklere som passer perfekt ind i DukaPCs eget team af dygtige softwareudviklere.

Lavere kapacitetsomkostninger

IT Minds har løbende konsulenter siddende ved DukaPC som en integreret del af deres eget team af software udviklere. De indgår således som en fast del af teamet for en tidsbestemt periode. Konsulenterne er unge talenter som besidder den nyeste viden indenfor IT udvikling, og fungerer derfor perfekt ind i et team som arbejder med løbende udvikling og forbedring af deres produkter. IT Minds har med deres fleksibilitet og dygtige konsulenter løst DukaPC’s situation med periodevis at have for travlt til at kunne følge med, hvorfor DukaPC fremadrettet vil bruge IT Minds som Preferred Partner på projekter.

 

Kontaktperson
Jonas Vognsen (jonas@it-minds.dk)
Case type
Sourcing