”AmmeVen” er en mobilapplikation, der hjælper nybagte mødre i den hektiske tid efter fødslen. Simon Rosvig fik idéen efter endt barsel, og IT Minds blev involveret i programmeringen af applikationen
Nybagt far

Efter at have endt sin barsel fik Simon Rosvig idéen til en mobilapplikation, der kunne hjælpe nybagte forældre. Applikationen skulle være simpel, overskuelig og fungere som en logbog, der indeholder oplysninger som ammetidspunkt, brug af bryst og tid mellem amningerne.

Simon havde imidlertid ikke den tekniske viden til at føre sit projekt ud i verden, og han brugte derfor sit online netværk til at finde en potentiel samarbejdspartner. Simon fandt frem til IT Minds, som hurtigt fik interesse og købte sig ind i projektet, og derved blev ansvarlige for programmeringen af applikationen.

Simpel og overskuelig

Applikationen skulle i alt sin enkelthed hjælpe nybagte forældre med at holde styr på alle de små ting i forbindelse med amning og derved have mere tid til at passe den lille ny.

Det var Simons vision, at applikationen kunne håndtere indtastede oplysninger fra forældrene samt tidtagning i forbindelse med amningen.

Idé til praksis

IT Minds var i tæt samarbejde med Simon Rosvig ansvarlige for hele programmeringsfasen. Løsningen blev udformet som en mobilapplikation udviklet nativt til iOS, hvilket blandt andet muliggør påmindelser vedrørende amningen.

Simon Rosvig og IT Minds udviklede applikationen på baggrund af tæt samarbejde med mødregrupper og sygeplejesker fra hele landet. Alle retningslinjerne i applikationen er nøje vurderet på baggrund af medicinsk viden omkring amning.

iOS applikationen er i dag at finde på Apple’s App-store og hjælper nybagte forældre til at gøre hverdagen lidt nemmere. Applikationen er i stand til at håndtere alle væsentlige oplysninger om amningen, som forældre nemt og overskueligt kan tilgå. Simon Rosvigs oprindelige idé blev hurtigt ført ud i praksis i samarbejde med IT Minds, og Simon er overbevist om, at applikationen fortsat vil kunne hjælpe andre forældre i samme situation, som han selv var i under barslen.

Teknologi
Objective C, iOS
Kontaktperson
Jonas Vognsen (jonas@it-minds.dk)
Case type
Mobility