Sofie Roug Jensen

"Hos IT Minds får jeg mulighed for at udfolde mig og for at videreudvikle mig i den retning jeg vil. Derfor var IT Minds, for mig, det helt rigtige sted at starte min karriere."
København
Software Developer
BA Web Development, Copenhagen Business Academy

 

For 4-5 år siden begyndte jeg at interessere mig for programmering og design. Det fik mig til at tage en uddannelse som multimediedesigner, med en overbygning i webudvikling. Efter endt uddannelse i januar 2017 startede jeg som fuldtidsudvikler hos IT Minds. Jeg var enormt spændt på at gå fra et liv som studerende til rollen som udvikler og konsulent.

Min nye rolle som Software Developer er meget frontend-orienteret. Udvikling i frontend er min styrke og det jeg synes er mest interessant. Jeg har efterhånden været på alle typer af projekter, både inhouse og ude som konsulent i andre spændende virksomheder.

Alle projekter som jeg har været på, har bidraget til min videre læring, da jeg har stiftet bekendtskab med mange forskellige teknologier og it-miljøer. Konsulentarbejdet ude hos kunder har givet mig en masse erfaring med fra erhvervslivet og skabt en masse gode forbindelser. Derudover er jeg blevet klogere på, hvad jeg er god til, og hvad jeg synes er sjovest at arbejde med.

Jeg føler mig utroligt privilegeret over at være en del af holdet her hos IT Minds. Der er en god atmosfære på kontoret og alle hjælper hinanden. Selvom man er ung og nyuddannet får man meget ansvar og får lov til at sætte sit eget præg på projekter og den daglige arbejdsgang. Der er et super godt kontormiljø og et stærkt socialt sammenhold.

Hos IT Minds får jeg mulighed for at udfolde mig og for at videreudvikle mig i den retning jeg vil. Derfor var IT Minds, for mig, det helt rigtige sted at starte min karriere.

// Sofie Roug Jensen,
Software Developer