Sara Schjemte

Det inspirerende ved IT Minds er netop de mange muligheder, der ligger forude, og at en idé kan blive til virkelighed inden for en kort periode. De mennesker, der arbejder ved IT Minds, kan noget helt særligt og har et drive for software, mennesker og nytænkning, som jeg tror, man sjældent finder.
Aarhus
HR Consultant
Sociologi, Aalborg Universitet

 

Jeg startede i IT Minds som HR & Employer Branding Praktikant, hvor jeg lærte vanvittig meget grundet det ansvar, jeg fik fra dag ét inden for både rekruttering og faglige initiativer. Nu er jeg 2 1/2 år inde i mit mindster-life og ansat på fuldtid som HR Consultant - og hvilken rejse det har været.

Der er ingen tvivl om, at jeg i min tid  hos IT Minds har begået fejl og været i vildrede om hvilken proces, der var den rette at følge. Men der har været tillid og sparring hele vejen, og IT Minds har givet mig en unik mulighed for at bruge mine kompetencer til at arbejde strategiske med nye processer inden for bl.a. rekruttering. Der er blevet brainstormet, prøvet initiativer af, skudt initiativer ned og kommet nye processer til. Dog er processerne aldrig så stringente, at vi ikke kan forny dem eller dreje til venstre, selvom planen egentlig var et højresving. 

Det inspirerende ved IT Minds er netop de mange muligheder, der ligger forude, og at en idé kan blive til virkelighed inden for en kort periode. De mennesker, der arbejder ved IT Minds, kan noget helt særligt og har et drive for software, mennesker og nytænkning, som jeg tror, man sjældent finder. Det smitter, og man bliver glad i låget af at være et sted, hvor der er plads til at samle 10 mand til et spil “rundt om bord” (bordtennis) for derefter at gå op og fordybe sig.

Mit job som HR Consultant ved IT Minds er mit første fuldtidsarbejde som færdiguddannet, og jeg er startet det helt rigtige sted. Jeg er et sted, hvor HR er en vigtig spiller i forretningen - vi er både med til salgsmøder, tekniskemøder og ledelsesmøder. For mig indikerer det, at HR er vigtig del af forretningen og tages seriøst - også selv om der skal hjælpes om at lave kaffe eller gøre en fredagsbaren ekstra hyggelig.

IT Minds er et fedt sted at starte sin karriere, når man har mod på en rejse, der er ikke er snorlige, og hvor mulighederne er mange, ansvaret stort og miljøet helt unikt.

/ Sara Schjemte, HR Consultant hos IT Minds