Salik Pedersen

Jeg valgte bevidst IT Minds, for at få mulighed for at komme hele vejen rundt om rollen som konsulent. IT Minds har absolut indfriet alle forventninger på den front. Jeg har været med til alt fra indledende møder med kunden, til estimering og planlægning samt implementering af løsningerne.
København
Software Developer
IT-Ingeniør, DTU

 

Jeg startede i praktik hos IT Minds i forbindelse med mit studie til IT-ingeniør ved DTU Diplom. Jeg valgte bevidst IT Minds, for at få mulighed for at komme hele vejen rundt om rollen som konsulent. IT Minds har absolut indfriet alle forventninger på den front. Jeg har været med til alt fra indledende møder med kunden, til estimering og planlægning samt implementering af løsningerne, i løbet af min tid hos IT Minds. At man ikke bare bliver placeret i en kasse, men er med på lige fod med mere erfarne udviklere, med stor frihed under ansvar, har været utroligt lærerigt og har givet god indsigt i det at udvikle software.

Jeg har i min tid hos IT Minds været inde over både backend- og frontend-udvikling på diverse projekter, hvor der har været en stor grad af selvbestemmelse over, hvilke projekter der har passet til mig. Ved at blive udfordret på forskellige teknologier og platforme, har det været muligt at får en større indsigt i egne evner og interesser, for på den måde at gøre det lettere både for mig selv, men ligeledes for IT Minds at forme ens videre karriere.

Efter endt praktiktid er jeg fortsat på deltid ved siden af mit studie. Her er der ligeledes blevet udvist en utrolig fleksibilitet og forståelse for det at have en familie med to børn, aktivt studie og studiejob. At kunne få arbejdsliv, studieliv og familieliv til at gå op i en højere enhed har været vigtigt for mig. En ting er, hvad man lærer på studiet, noget andet er den værktøjskasse, som man bruger som software-udvikler. Det har været muligt, i perioder med stor studieaktivitet, enten at skrue ned for antallet af timer eller at finde projekter, der kan laves hjemmefra. Ligeledes i perioder med mindre studieaktivitet har det været muligt at skrue op for antallet af timer.

Den store fleksibilitet kombineret med frihed under ansvar og et ungt arbejdsmiljø gør IT Minds til en fed arbejdsplads.

// Salik Lennert Pedersen
Software Developer