Nicklas Rønning

Da jeg i starten af sommeren 2013 ansøgte om stillingen som salgskonsulent hos IT Minds, vidste jeg, at min profil, alder og erfaring lå et stykke fra den profil jobbet var tiltænkt – i første omgang...
København
Sales Manager
HA. Kommunikation, Copenhagen Business School

 

Jeg fik dog inviteret mig selv indenfor til et møde på kontoret i København, hvor min interesse for jobbet blev yderligere skærpet, da jeg så og mærkede den energiske og ungdommelige stemning, der prægede kontoret. Jeg skulle ’overbevise’ min dengang kommende chef om, at jeg havde engagement, vilje og kompetencer nok til at kunne varetage jobbet – til trods for at stillingen som udgangspunkt var tiltænkt en ældre og mere erfaren person.

Grunden til, at jeg kort beskriver starten på mit ansættelsesforløb, er fordi, at jeg egentlig kan trække flere paralleller til min dagligdag, hvor jeg hver dag arbejder med IT Minds’ kunder. Overordnet set har jeg nemlig til opgave at fortælle virksomheder og kommuner om IT Minds. Hvordan vi til trods for – eller rettere sagt på grund af netop – vores unge alder og gå-på-mod er en stærk samarbejdspartner for virksomheder med behov for udviklingsressourcer.

Jeg skal altså overbevise kunderne om, at IT Minds virkelig har noget at ’byde på’ til trods for, at vi måske ikke i første omgang var tiltænkt at skulle varetage opgaven.

Den energiske og ungdommelige stemning på kontoret samt det tætte og uformelle, men professionelle samarbejde mellem kolleger og chefer, gør IT Minds til et fedt sted at arbejde – også selvom man som ”ikke-udvikler” ikke altid forstår de lidt nørdede programmeringsjokes, der fyres af under frokosten :-) - men jeg er ved at komme efter det!

I dag arbejder jeg som Sales Manager med det operationelle ansvar for vores seje salgsteam i København. Vi søger hele tiden at gøre hinanden bedre og vores kunder endnu gladere.

Hos IT Minds får man, uanset rolle, en masse ansvar og vi kæmper for hinanden i teamet - det får mig til at lægge ekstra meget energi i mit arbejde.

/Nicklas Rønning, Sales Manager