Anders Henneberg

Jeg er vild med IT Minds' filosofi om, at man ikke blot skal være code-monkey, men faktisk er en samarbejdspartner for kunden.
Aarhus
Software Developer
Cand. Scient, Computer Science

 

Jeg startede fuldtid hos IT Minds i november 2016, efter at jeg havde brugt et stykke tid på at overveje mine muligheder, efter at have færdiggjort min kandidat i datalogi. Når man kan programmere er arbejdsmarkedet tiltet ekstremt meget i ens favør, men stadig følte jeg, at man mange steder blev gemt væk fra ansvar og brugerkontakt, og nærmest blev placeret i en mørk kælder og fik udstukket opgaver. Jeg blev efter kort tids research vild med IT Minds' filosofi om, at man ikke blot skal være code-monkey, men faktisk er en samarbejdspartner for kunden.

Man står selv for kontakten med kunden, når opgavens status skal diskuteres; Man står selv for at definere vejen til opgavens løsning, når de forklarer problemet; Man står selv for at forstå de teknologier, der skal benyttes. Men man står aldrig alene - for IT Minds er fyldt med kolleger, der tilsammen har viden, der stikker i alle mulige retninger. For kunden er jeg en One Man Army, fordi jeg, sammen med de andre på kontoret, kan finde løsningen til næsten hvilket som helst problem. Det er en fantastisk følelse at se tingene lykkes - og lære i rekordfart - fordi man har et stærkt bagland.

Meget af styrken hos IT Minds ligger i den ærlighed, som jeg føler findes hele vejen gennem firmaet. Man bliver spurgt "Kan du se dig selv arbejde med det?" inden man kommer på et projekt, og der er hele tiden mulighed for at gå til sin leder, sælger, projektleder eller kollega og snakke helt oprigtigt. På samme måde, hvis man er ærlig overfor sig selv og kan indrømme, at man ikke ved alting i forvejen, så sidder der 50 udviklere klar til at lære fra sig. Jeg kommer fra en meget teoretisk uddannelse (datalogi) og har lært sindssygt meget på min korte tid i IT Minds - meget mere end jeg troede.

Jeg blev hurtigt overbevist om, at jeg valgte det 100% rigtige sted at starte min karriere inden for software. Kollegerne er cool og ambitiøse, opgaverne er spændende, kunderne er forskellige og læringskurven er stejl, men det føles overraskende nemt. Jeg lærer hver dag noget nyt om softwareudvikling eller kundekontakt, og det kan jeg bygge på for evigt!

// Anders Henneberg,
Software Developer