Ahmed Al Aqtash

IT Minds giver mulighed for at udfolde sig, og virkelig benytte sig af de ting, man lærer, i praksis. Man kommer ud hos kunder, der er i forskellige i stadier (enten store eller små, etablerede eller nye).
København
Software Developer
Software Developer, IT Universitet

 

Jeg startede mine studier uden kendskab til at programmere. Da jeg opdagede at jeg kunne fokusere mine studier på de knap så kodetunge elementer i IT, så syntes jeg naturligt, at det var det mest interessante. Jeg arbejdede i en del af IT der absolut ikke havde noget med mine studier at gøre. Jeg troede ikke at jeg kunne tillade mig at forsøge mig med en udvikler stilling, da jeg ikke mente jeg var god nok til det. Jeg begyndte at interessere mig gradvist mere for kode jo længere, jeg kom ind i mine studier, og jeg endte med at bruge mere og mere tid på at sætte mig ind i det. Til sidst mente jeg, at jeg var klar til at forsøge mig med en udvikler stilling, og jeg har aldrig været gladere for min beslutning.

IT Minds giver mulighed for at udfolde sig, og virkelig benytte sig af de ting, man lærer, i praksis. Man kommer ud hos kunder, der er i forskellige i stadier (enten store eller små, etablerede eller nye). Yderligere har IT Minds taget diverse tiltag for at kunne udvikle de ansatte. Eksempelvis Talentkatapult, som er et arrangement, hvor man hen over en række dage holder nogle oplæg for hinanden indenfor et bestemt tema. På denne måde er vi med til at opkvalificere hinanden med den viden, vi har.

IT Minds arrangerer også noget kaldet "tech talent night", som er enkeltstående events, hvor forskellige interessante personer fra industrien kommer og snakker.

IT Minds giver altså rigtig god mulighed for at komme i gang med et arbejde i industrien og omsætte den viden, man får på studiet, til praksis, samtidig med rige muligheder for at fortsætte med at opkvalificere sin viden.

//Ahmed Al Aqtash, Software Developer v. IT Minds